Krachtige
No-nonsense
communicatie

Diepe Hel Holterbergloop

Al sinds 2016 vormen wij een hechte samenwerking met Hendri Markvoort van 01events, waarbij wij ieder jaar streven naar het organiseren van een onvergetelijk evenement. Wij zijn de spil in de communicatie voor, tijdens en na de Diepe Hel Holterbergloop.

Voor de Diepe Hel Holterbergloop nemen we de regie in handen door alles rondom de communicatie te regelen. Nieuwsbrieven schrijven, opmaken, en versturen om deelnemers op de hoogte te houden? Check. Passende social media berichten die de aandacht rond het evenement vergroten? Zeker weten.

Om op de hoogte te blijven van alle ins en outs rondom het evenement, zitten we regelmatig met het bestuur om tafel. Zo blijven we op de hoogte van alle details, zodat we deze kunnen integreren in onze communicatie-uitingen.

Tijdens de Diepe Hel Holterbergloop zelf zijn wij actief aanwezig, met onze camera’s op scherp om de sfeer van het evenement vast te leggen. We leggen niet alleen de hoogtepunten vast, maar ook de bijzondere momenten die het evenement zo uniek maken. Deze beelden gebruiken we vervolgens om een toffe aftermovie te maken, die de energie en emotie van het evenement opnieuw tot leven brengt.

Naast video-opnames zorgen we ook voor foto's. Deze foto's worden niet alleen gebruikt voor een terugblik op het event zelf, maar ook gedurende het hele jaar om mensen enthousiast te maken voor de volgende editie van de Diepe Hel Holterbergloop.

Kortom, van de voorbereiding tot het vastleggen van het evenement in beeld en tekst, zijn wij er elk jaar opnieuw bij. Samen met 01events streven wij ernaar om de Diepe Hel Holterbergloop tot een blijvend succes te maken.

Hendri Markvoort (01Events): “Sinds 2016 werk ik samen met Tetske en haar collega’s aan de organisatie van de Diepe Hel Holterbergloop. Onze samenwerking is altijd zeer plezierig geweest. Het team van TETSKE is niet alleen aangenaam, maar ook betrouwbaar. We begrijpen elkaar goed en weten precies waar we elkaar kunnen versterken. Samen hebben we prachtige evenementen en projecten kunnen realiseren! Laten we hopen dat deze samenwerking nog vele jaren zo succesvol mag voortduren!”