Krachtige
No-nonsense
communicatie
  • Succesvol in beeld creatief, krachtig en resultaatgericht

Maak kennis met Maarit!

Sinds juli 2021 ben ik trots onderdeel van team TETSKE succesvol in beeld! Afgelopen april ben ik afgestudeerd aan het Saxion van de studie Media Informatie en Communicatie, met een uitstroom richting journalistiek en voorlichting. Na een tip van een bekende belde ik TETSKE of ze ruimte hadden voor uitbreiding. 

 

Binnenstappen bij team TETSKE voelde als thuiskomen. Niet alleen door het huiselijke sfeertje op kantoor, maar ook door de openheid van iedereen. Ik werd met open armen ontvangen en hoefde er dus niet lang over te doen om mijn plek te vinden. Het begon direct met een drukke periode, midden in de vakanties van mijn collega’s. Geen tijd om onzeker te zijn, gewoon doorknallen met die deadlines.

 

Ik zie mezelf wel als een allrounder. Of nou ja, ik blijf mezelf zo zien tot ik toch merk dat ik een voorkeur begin te krijgen voor bepaald werk. Voor nu blijf ik gewoon lekker afwisselen met mijn werkzaamheden. Hoef ik ook niet bang te zijn dat het saai wordt ;).  Tetske ziet het wel als een voordeel dat ik een echte ‘allrounder’ ben. Ik ben op kantoor soms een vliegende kiep, maar eerlijk gezegd vind ik dat alleen maar leuk. 

 

Wil je weten wat voor ervaring ik heb? Dan zijn we snel uitgepraat. Haha! Dit is mijn eerste baan na mijn schoolcarrière, dus naast wat stages en losse opdrachten voor bekenden heb ik weinig te vertellen. Gelukkig weet ik ondanks dat, goed wat ik wil: de grotere projecten vind ik het leukst om te doen, vooral als er een strakke deadline op staat. Het idee dat er nog 100 dingen gedaan moeten worden, geeft me motivatie om er echt voor te gaan en maakt me lekker productief. 

 

Ik woon sinds twee jaar in Lochem, dicht bij de Berkel. Op mijn vrije dagen (in de zomer) pak ik mijn SUP uit de garage en ga ik een heerlijk stuk suppen op de Berkel. Het water dat klotst als ik mijn peddel in het water steek en de vogeltjes die vrolijk fluiten maken me direct vrolijk en zorgen ervoor dat ik tot rust kom. Verder lees ik veel, maak ik elke dag wel een beetje muziek (wees gerust, als je mij ooit ziet zal ik niet voor je gaan zingen, dat zal je namelijk niet veel vrolijker maken), en schilder en teken ik veel. Mijn moeder, opa en m’n vrienden zijn de belangrijkste mensen in mijn leven en eigenlijk elk sprankeltje vrije tijd steek ik in met veel liefde in hun.

 

Ps. Kijk ook even bij ‘over ons’ als je nog meer wil weten over wat haar bezighoudt en wat voor persoon ze is. Ze heeft namelijk -net als de rest van het team- een leuk personalia op de website staan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden