Krachtige
No-nonsense
communicatie

Verenigingsmanagement

Welkom bij TETSKE: Verenigingsmanagement!

Bij TETSKE nemen we het verenigingsmanagement graag uit handen, en dat doen we met enthousiasme en expertise. We hebben al jaren ervaring met het verzorgen van verenigingsmanagement voor beroepsverenigingen zoals de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs, Stichting Vastgoedrapportage Twente en Industriële Kring Lochem. En nu staan we klaar om jouw beroepsvereniging of netwerkclub te ondersteunen. Maar wat houdt ons werk precies in? Eigenlijk alles! We streven ernaar om het bestuur van jouw vereniging volledig te ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op de beleidsmatige zaken. We regelen het van A tot Z. Natuurlijk hebben wij ook onze eigen ideeën en adviezen op het gebied van beleid, waar we graag met je over sparren. Met team TETSKE creëer je als het ware een eigen verenigingskantoor op afstand.

Ons team bestaat uit professionals met diverse expertises die cruciaal zijn voor een effectief verenigingsmanagement:
  • Ledenadministratie: We zorgen ervoor dat je ledenbestand altijd up-to-date en georganiseerd is.
  • Financiële administratie (in samenwerking met accountants): We nemen de financiële administratie op ons, zodat je zeker weet dat alles correct en transparant wordt afgehandeld.
  • Bestuursondersteuning: We bieden volledige ondersteuning aan het bestuur, zodat zij zich kunnen richten op de strategische taken.
  • Secretariaat: We verzorgen alle secretariële taken om ervoor te zorgen dat de vereniging soepel blijft draaien. Denk aan alle telefoontjes en e-mails van leden. 
  • Communicatie: nieuwsbrieven, social media, website, magazines, vormgeving, fotografie, video, tekst, interviews en copywriting. We hebben alles zelf in huis. We zorgen voor een effectieve en consistente communicatie om de betrokkenheid van je leden te vergroten. 
  • Community management (eventueel in combinatie met een platform): We beheren en faciliteren je gemeenschap, en indien gewenst, kunnen we ook een platform voor je opzetten. Alle nieuwe leden worden warm welkom geheten en het community management staat altijd klaar voor de leden. 
  • Evenementen: We nemen de organisatie en coördinatie van evenementen uit handen, zodat je verzekerd bent van succesvolle en boeiende bijeenkomsten.

Met TETSKE als partner voor verenigingsmanagement ben je verzekerd van een professionele en efficiënte ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw vereniging naar nieuwe hoogten kunnen brengen!