Krachtige
No-nonsense
communicatie

Vera Weenink

Al is ze klein van stuk, haar inlevingsvermogen is groots! Als een ware kameleon 'blendt ze' in de wereld van de opdrachtgevers. Geïnteresseerd in jouw verhaal kruipt ze in de pen en zet op papier waar het om gaat! Aan de slag met het vertellen van een verhaal, dat is waar ze haar energie uit haalt. Zo schreef ze ons, eenmalig, haar Veerhaal en is ze vanaf nu onderdeel van team TETSKE. 

 

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Ze bekijkt het altijd van de positieve kant, vol húmor en af en toe een flauw (woord)grapje, met een gezonde Achterhoekse nuchterheid (al houdt ze ook wel van een wijntje ;-). 

 

Geboren en getogen in Lievelde, waar ze nog steeds woont, in het heerlijk rustig omgeven buitengebied. Waar ze ’s ochtends wordt begroet door de hertjes die om haar huisje lopen. 

 

Waar ze verder energie van krijgt? 

(Gezonde) recepten bereiden en proeven, zingen in een band met máár liefst 15 zangeressen; Fabulous Fifteen en vliegt ze letterlijk door de sportschool tijdens een Bungee fitness les. Maar zoekt ze ook graag de rust op tijdens een wandeling of met een goed boek.