Krachtige
No-nonsense
communicatie

Renate Lensink

Renate is in het team de influencer als het gaat om een gezonde leefstijl

Vanaf begin 2021 maakt Renate deel uit van ons gezellige team. Maar vanaf dag één voelt het alsof ze er al jaren zit. Een succesvol afgeronde HTRO-opleiding bracht haar vele jaren in de hotelbranche en toeristische sector en een uitstap van acht jaar in het bankwezen, is ze nu bij TETSKE op haar plek met een veelzijdige functie.

Ze is een mooie aanvulling met haar makkelijke schrijfstijl en kritisch inhoudelijk blik. Op kantoor is ze een goed gezelschap en houdt ze van enige rust. Af en toe kan ze lekker geërgerd zuchten wat haar inlevingsvermogen goed weer geeft. Er komen daardoor nog mooiere eindproducten uit haar handen. Een opdracht waarbij je goed op de inhoud moet ingaan is Renate daarom op het lijf geschreven. 

Renate is een echte foodlover en bourgondiër. Bijna alle collega’s zijn aangestoken door haar gezonde leefstijl en zitten tegenwoordig allemaal aan de salade tijdens de lunch. Maar pas op hoor! Ze houdt zeker ook wel van een feestje met haar vrienden. Vergeet dan ook niet de goede wijn! Hoe ze dan zo strak eruit blijft zien? Nou probleemloos een rondje van 20 km hardlopen en ook nog een avondje bootcampen. Thuis in Zelhem heeft ze ook nog de handenvol aan haar zoons Cas en Finn.