Krachtige
No-nonsense
communicatie

Koen Hiddink

Onze enige echte alleskunner 

Niks meer ‘de vriend van’. Koen is natuurlijk vanaf het begin al betrokken bij TETSKE Succesvol in Beeld, maar sinds mei 2021 is hij écht semi-officieel in dienst. En blij dat we daarmee zijn! Koen kan namelijk alles. Met zijn technische achtergrond zorgt hij ervoor dat alles op het kantoor gesmeerd loopt. Van het in orde maken van facturen, het instellen van allerlei technische snufjes en het vervangen van het lichtplan. 

 

Máár! Vergis je niet: Koen doet niet alleen ‘lullige klusjes’, hij is een ware dronepiloot. Hij vliegt er wat uren af in de week: niet alleen in zijn vrije tijd, maar ook bij de evenementen zie je Koen met een afstandsbediening in zijn hand staan om de mooiste beelden te schieten. En dat heeft al aardig wat mooie video’s opgeleverd! 

 

Koen is geen Koen als hij alleen maar mag vliegen. Op de dagen dat hij niet werkt, trekt hij zijn motorpak uit de kast en rijdt hij het hele land door. Je kan hem wakker maken voor een lekker speciaalbiertje, al is het om vier-uur pas bier-uur natuurlijk… Samen met Tetske en dochter Lena geniet Koen van elke dag (maar de vrije dagen, die blijven het leukst).