Krachtige
No-nonsense
communicatie

Lotte Uenk

Als het goed is, moet je het niet veranderen, is Lotte haar motto. Maar je moet er natuurlijk wel het beste uit halen!
Deze gezellige Achterhoekse dame woont samen met haar gezin en hond in Zelhem. Haar HBO studie Toeristisch en Recreatief Onderwijs in Breda ronde zij in 2016 succesvol af. Het leuke is dat Tetske en zij elkaar al járen kennen; ze is het nichtje van de vriend van Tetske, volg je het nog? ;-) Toen Lotte in 2018 bij TETSKE begon, hield zij zich in het begin vooral bezig met social media.

Als het goed is, moet je het niet veranderen, is haar motto. Maar je moet er natuurlijk wel het beste uit halen! In de loop van de jaren heeft ze zich bij TETSKE ontwikkeld tot chef-planning, logistiek overzicht houder, videomaker, duizendpoot en event organisator.

Er moet bij TETSKE altijd veel gefikst worden. Soms is dit productief maar vaak ook organisatorisch en plan technisch. Kortom, alles in goede banen leiden. En laat nou dát juist hetgeen zijn waar Lotte blij van wordt! Met haar passie voor plannen, zowel op het werk als privé, werkt ze het plan punctueel uit. Stap voor stap en heel gestructureerd gaat ze aan de slag.  Natuurlijk wel nadat ze alle details weet. Voor haar is het glas, hoe kan het als Achterhoekse ook anders, altijd half vol. Ze ziet nieuwe uitdagingen bedachtzaam maar met plezier en enthousiasme tegemoet. En dankzij haar directe karakter, weet je altijd waar je aan toe bent!

En zie je Lotte in het wild, buiten werktijd? Dan neemt ze graag de benen, létterlijk! Of het nu in het bos is of tijdens een citytrip; Lotte is altijd in voor een wandeling. En dan niet een karig blokje om. Nee ze gaat liever voor een flinke wandeling! Lotte; avontuurlijk met een snufje geschiedenis op z’n tijd. Maar thuis lekker een serie kijken op de bank vindt ze ook heerlijk.