Krachtige
No-nonsense
communicatie
  • Succesvol in beeld creatief, krachtig en resultaatgericht

Judith van den Beld

Door Judith worden de wensen van de klant omgetoverd tot een mooi ‘plaatje’
Achter de altijd goed gemutste Judith schuilt een creatieve en professionele allround communicatiemedewerker. Na de middelbare school heeft ze de opleiding grafische vormgeving met vlag en wimpel behaald. Voordat Judith startte bij TETSKE is ze jarenlang werkzaam geweest in de uitzendbranche als communicatiemedewerker. Oh ja daarvoor heeft ze ook nog een blauwe maandag gewerkt bij een bedrijf die vakanties verkoopt.

Judith heeft van alle collega’s misschien wel het grootste aanpassingsvermogen. Wensen van de klant worden omgetoverd tot een mooi ‘plaatje’. Een eventuele kritische noot kan zij probleemloos ombuigen tot een positieve aanpassing. Het liefst kruipt ze hele dagen achter de IMac om de tofste creaties te maken. Ze is zo’n stille kracht die niet graag op de voorgrond treedt, nooit iets te klagen heeft en gewoon lekker haar actielijst wegwerkt. Stiekem is Judith ook nog eens een hele leuke gastvrouw tijdens een event, maakt ze fijne social media berichten en denkt ze mee in een leuke actie.

Wat je misschien nog niet weet over Judith? Ze is dol op Schotland, speciaal biertjes, loempia’s en fotograferen. Haar grootste geluk zijn vriend Martin, kids Lola (3) en Skip (0) en vooruit hond Sjaak doet ook mee.