Krachtige
No-nonsense
communicatie

Judith van den Beld

Judith is een echte 'kleurrijke creator'
Achter de altijd goed gemutste Judith schuilt een creatieve en professionele allround communicatiemedewerker. Na de middelbare school heeft ze de opleiding grafische vormgeving met vlag en wimpel behaald. Voordat Judith startte bij TETSKE is ze jarenlang werkzaam geweest als communicatiemedewerker in de uitzendbranche. Oh ja, daarvoor heeft ze ook nog een blauwe maandag als vormgever gewerkt bij een bedrijf dat reisgidsen uitbrengt.

Judith heeft van alle collega’s misschien wel het grootste aanpassingsvermogen. Wensen van de klant worden omgetoverd tot een creatieve en kleurrijke uiting naar wens. Een eventuele kritische noot kan zij probleemloos ombuigen tot een positieve aanpassing. Het liefst kruipt ze hele dagen achter de IMac om de tofste creaties te maken. Ze is zo’n stille kracht die niet graag op de voorgrond treedt, nooit iets te klagen heeft en gewoon lekker haar actielijst wegwerkt. Stiekem is Judith ook nog eens een hele leuke gastvrouw tijdens een event, spreekt ze af en toe een voiceover in en denkt ze mee in een leuke acties.

Wat je misschien nog niet weet over Judith? Ze is dol op Zweden, Schotland, speciaal biertjes, sushi en fotograferen. Stiekem droomt ze van wonen in een knus huisje aan een mooi meer in Zweden. Haar grootste geluk zijn vriend Martin, kids Lola (5) en Skip (2) en vooruit; hond Sjaak doet ook mee.