Krachtige
No-nonsense
communicatie

Iris Winkel

Iris versterkt sinds dit jaar ons team voor vier dagen per week, en alsof dat nog niet genoeg is, is dit gezelligheidsdier in de weekenden nog een dag aan – de wat ons betreft verkeerde kant- van de bar te vinden. Maar ach, goed excuus voor ons als team om eens sfeer te proeven aan de goede kant van de bar daar in Hengelo (GLD). Win-win.

Als je contact met ons opneemt, is de kans groot dat je met Iris te maken krijgt! Ze is een echt bezig bijtje, súper nieuwsgierig en staat altijd open om nieuwe dingen te leren. Ze houdt zich binnen ons team namelijk echt met van alles bezig!

In haar vrije tijd is deze krachtpatser veel in de sportschool te vinden, stilzitten is sowieso iets wat niet in haar vocabulaire voorkomt. Zo staat ze regelmatig op, om tussen het werk door, (gezonde) snackjes te creëren, als ze dan toch even zit, zit ze vaak te lurken aan haar - twee liter fles – en die moet op vóór 17:00 uur. Iris is over het algemeen lekker nuchter, maar kan echt genieten van een goed speciaalbiertje en wijntje. Haar favoriet? Grimbergen blanche!