Krachtige
No-nonsense
communicatie

Fleur Veeze - Hanning

Inmiddels mag Fleur zich officieel eventmanager noemen!
Iemand die het hoofd altijd koel houdt en één en al rust uitstraalt. Dat is typisch Fleur. Zo fijn, een collega die ervoor zorgt dat het altijd wel goed komt. Fleur brengt de Twentse nuchterheid in het team. Dat ze de hotelschool gedaan heeft zal niemand verrassen. Met haar dienstverlenende instelling staat ze altijd voor iedereen klaar en op kantoor maakt ze de lekkerste latte. Die drinkt ze trouwens zelf ook graag, elke dag vaste prik om 10 uur.

En wist je dat ze haar baan te danken heeft aan Donuts? Nee hoor, dat is gekheid. Fleur kwam een dag meekijken, maakte indruk en trakteerde ook nog eens op wat lekkers. Sindsdien is ze onderdeel van TETSKE. Haar werkzame leven begon bij de La Place en daarna maakte ze een zijstapje naar de Rabobank. Hier kwam ze erachter dat bij evenementenorganisatie haar kracht ligt. Inmiddels mag ze zich officieel eventmanager noemen! Zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is voor een evenement, dat is wat ze superleuk vindt om te doen. Fleur is trouwens iemand die van alles oppakt, of het nou de telefoon is of het maken van een video. Echt het type ‘’niet lullen maar poetsen’’. 


Haar roots liggen in Twente maar tegenwoordig kan ze lopend naar kantoor. Samen met haar man Tom en dochtertje Saar en new born zoontje Gijs woont Fleur in Lochem. In haar vrije tijd houdt ze van gezelligheid met vrienden en lekker eten en drinken. Ook wordt ze heel blij van skiën (en de apres ski), wintersport is sowieso geliefd bij het merendeel van de fiksers.