Krachtige
No-nonsense
communicatie

Benthe van Roessel

Deze vrolijke Content Creator is veel bezig met marketing en communicatie. Mocht je denken; Hé die ken ik, zou dat best kunnen! Ze is namelijk niet alleen bij ons bezig met de Marketing en Socials, maar doet dit ook voor haarzelf. Haar Instagram ziet er kleurrijk uit en ze heeft al heel wat volgers, zo sleept ze af en toe een leuke samenwerking binnen met een sieraad-, sport- en kledingbedrijf. Als Benthe op vakantie is, is ze hele dagen bezig met content maken op leuke plekken.

 

Wat Benthe het liefste doet in haar vrije tijd? Reizen, met vrienden en vriendinnen uit eten en op de zomerse dagen zit ze het liefst elke dag met een glaasje wijn te zonnen. Ze vindt het ook heerlijk om naar de sportschool te gaan, maar erheen fietsen geeft haar niet zoveel motivatie. Dit is dan ook de reden dat ze graag snel haar rijbewijs in de pocket heeft ;) 

 

Ze heeft haar studie Commercieel Business Management in twee jaar behaald en daarmee op 18-jarige leeftijd haar Mbo-diploma al binnen. Hier heeft ze veel geleerd over salesmanagement, marketingstrategieën en communicatie. Ze is een echte doorzetter en vindt het gevoel van een doel behalen het allerfijnst!