Krachtige
No-nonsense
communicatie

VVD Lochem

Bij TETSKE beheren we al jarenlang de social media van VVD Lochem – een klus die we met veel enthousiasme van A tot Z uitvoeren. Van het bedenken van overtuigende content tot het creëren van visueel aantrekkelijke afbeeldingen die perfect passen bij de identiteit van VVD Lochem.

Daarnaast trekken wij regelmatig met onze camera het veld in om de raadsleden vast te leggen in hun meest authentieke vorm. Of het nu een video is waarin ze zich voorstellen, meer vertellen over een bepaald standpunt of “gewoon” voor een mooie portretfoto.

Afgelopen jaar zijn we ook gestart met het opnemen van een reeks podcasts. Elke aflevering belicht een vast thema, waarbij Jan in gesprek gaat met verschillende gasten die elk een uniek perspectief bieden. Deze podcasts zijn niet alleen een bron van informatie maar ook een krachtig middel om de betrokkenheid te vergroten en de stem van VVD Lochem te laten klinken.

Bij TETSKE zijn we niet slechts uitvoerders; we zijn ook partners die actief meedenken. Ons nauwe contact via de groepsapp zorgt ervoor dat we altijd goed op elkaar afgestemd zijn, klaar om samen nieuwe doelen te bereiken.