Krachtige
No-nonsense
communicatie

Stichting Vastgoed rapportage Twente

Voor de Stichting Vastgoedrapportage Twente mogen wij al enige tijd de drie terugkerende events regelen. Ook houden wij ons bezig met hun ledenadministratie en website. Volgens een contentplanning beheren wij de social media en nieuwsbrieven.


Kun je vertellen wie Marianne is en wat je doet?
Ik ben Marianne ten Feld-Sprik, advocaat aanbestedingsrecht en bouwrecht. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij KienhuisHoving advocaten en notarissen in Enschede. Vanaf 2017 ben ik bestuurslid bij de Stichting Vastgoedrapportage Twente en vanaf 2020 ben ik actief als penningmeester.

 

Wat is jouw rol als bestuurder bij de Vastgoedrapportage Twente?
Ik ben penningmeester maar de rolverdeling binnen het bestuur is niet heel strak. We bedenken als bestuur samen welke activiteiten we willen organiseren en hoe we die vorm willen geven. In overleg met TETSKE maken we er iedere keer iets vernieuwends van. Elk jaar hebben we namelijk drie bijeenkomsten; de nieuwjaarsborrel, de zomerborrel en als hoogtepunt het Symposium. We denken bijvoorbeeld na over goede sprekers, de genomineerden voor de vastgoedprijs en we zijn zelf actief betrokken bij het opstellen van de vastgoedrapportage. Dit is een jaarlijks boekwerk dat we uitbrengen voor onze leden en sponsoren.

 

Hoe zijn jullie bij TETSKE terecht gekomen?
Voorheen hielp Susan Hofs van de Campagnefabriek ons bij het organiseren van de evenementen. Toen zij stopte moesten we opzoek naar een nieuwe partij. Susan kwam met TETSKE als aanbeveling. Wij wilden wat mogelijkheden vergelijken en nodigden een aantal partijen uit voor een pitch, waaronder jullie. De keuze bleek niet moeilijk, TETSKE had gewoonweg de leukste presentatie en liet de beste indruk achter. De afstand Twente – Lochem namen we voor lief, de klik vonden we het allerbelangrijkste.

 

Waarom heb je nog meer voor TETSKE gekozen en hoe gaat die samenwerking?
Het team is heerlijk nuchter, dit past natuurlijk goed bij onze Twentse insteek. Wij werken veel met TETSKE samen en die samenwerking gaat heel soepel. Het is fijn schakelen en de zaken worden goed en proactief opgepakt. Even een belletje of iets regelen, het is TETSKE nooit te veel. Als het nodig is zit TETSKE ons achter de broek aan, in plaats van andersom. Die proactieve houding, nuchterheid, creativiteit en de goede ideeën ervaren wij als heel prettig!  

 

Hoe zou je TETSKE omschrijven bij een vriend of collega?
Het is fijn om met jullie samen te werken en er wordt altijd goed meegedacht. Het was in eerste instantie de bedoeling om vooral de dagelijkse werkzaamheden bij jullie neer te leggen, zoals de communicatie en het klantenbestand. Al snel hebben jullie ook de organisatie van de bijeenkomsten opgepakt. Dit bevalt ons erg goed.  Als iemand een partij zoekt voor het organiseren van events zou ik ze zeker naar jullie verwijzen. De creatieve oplossingen waar jullie mee komen zijn echt ontzettend van toegevoegde waarde.

 

Waarmee hebben wij jullie verrast?
Het leukst vond ik het symposium in het Stadslab Indië in Almelo, alles was tot in de puntjes geregeld. Met een hoge opkomst trok deze 17e editie veel belangstelling uit de vastgoedwereld. Het was een geslaagde bijeenkomst onder andere door de spreker, de locatie en een inhoudelijk mooi programma. Door de Corona maatregelen kon het vorig jaar niet in de “normale” vorm plaatsvinden, maar ik vond ook de digitale versie van het symposium goed georganiseerd.