Krachtige
No-nonsense
communicatie

Vastgoedrapportage Twente

Ieder jaar nemen wij bij TETSKE de organisatie op ons van het Vastgoedsymposium voor de Vastgoedrapportage Twente. In het sfeervolle Grand café & boetiekhotel de Verééniging in Hengelo brachten wij 28 september 2023 vastgoedprofessionals uit Twente samen voor een programma vol trends en ontwikkelingen binnen de vastgoedbranche.

Wij organiseerden alweer voor de 5e keer het altijd succesvolle Symposium, met als thema 'Transformatie van openbare gebouwen'. De gastheer van de dag, Erik Dijkstra, zei: "De organisatie van het symposium was top! Omdat we vooraf zo eerlijk en duidelijk met elkaar waren, hoefde ik bij het evenement alleen nog maar de bal binnen te koppen. Hoogtepunt was de oprecht spannende prijsuitreiking die we helemaal uitgedacht hadden. Ze staan nog te klappen!"

De Vastgoedrapportage Twente is een zeer diverse groep bestaande uit vastgoedprofessionals die actief zijn binnen verschillende disciplines. Deze groep loopt uiteen van ontwikkelaars tot makelaars, maar ook van gemeentelijke bestuurders tot aannemers. Naast het symposium organiseren wij ook ieder jaar het winterevent en de zomerborrel voor de Vastgoedrapportage Twente. Naast de organisatie van de events zijn wij als verenigingsmanagement verantwoordelijk voor de communicatie, (leden)administratie en ondersteuning van het bestuur!