Krachtige
No-nonsense
communicatie

Graaf Jantje

“Een nieuwe huisstijl, verfrissend en vernieuwend zonder afbreuk te doen aan de herkenbaarheid,” zo luidde de boodschap van Graaf Jantje.

Een leuke opdracht, waarin we ons meteen hebben vastgebeten.
Eerst terug naar de basis; in gesprek met de opdrachtgever en inleven in de organisatie. Toen konden onze grafisch vormgevers aan de slag met het ontwerpen van een nieuw logo, de lettertypes en kleuren werden zorgvuldig gekozen passend bij de identiteit van Graaf Jantje. Toen de basis met nieuw logo was bepaald, hebben we dit vastgelegd in een uitgebreide stijlgids als een kompas dat wegwijs biedt naar een consistente en doordachte toepassing van de vernieuwde huisstijl. De kleuren in het palet werden bewust gekozen. We hebben ons verdiept in de organisatie om een huisstijl te ontwikkelen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos past bij het karakter van Graaf Jantje.

Wij vinden het belangrijk dat de klant zich herkent in de vernieuwde huisstijl en begrijpt waarom bepaalde keuzes worden gemaakt, daarom betrekken wij de klant nauw bij elke stap van dit creatieve proces.

Na de succesvolle oplevering van de vernieuwde huisstijl, zijn wij naar Sitework gegaan om deze huisstijl om te zetten in een nieuwe website. Terwijl Sitework bezig was met het bouwen van de website kroop onze tekstschrijver in de pen om de teksten te herschrijven. Voordat wij beginnen met het herschrijven van teksten kiezen wij een tone of voice die past bij de klant. In aanvulling hierop hebben we niet alleen de pen vastgehad, maar ook de camera. Onze fotograaf heeft frisse beelden geschoten op de diverse locaties en alle medewerkers zijn vastgelegd voor in het smoelenboek. Deze beelden voegen niet alleen een persoonlijk tintje toe aan de website, maar bieden ook direct een tastbaar gevoel bij de verschillende locaties van Graaf Jantje. Ook na oplevering kan de klant altijd bij ons terecht voor eventuele vragen.

Het resultaat? Kijk zelf maar: www.graafjantje.com!

Roy Venderbosch: “Vanuit Graaf Jantje Kinderopvang hadden wij TETSKE ingeschakeld om samen een nieuwe website te bouwen. Als kinderopvang zijn wij erg tevreden over het eindresultaat en de weg erna toe. De samenwerking verliep soepel en de mensen binnen TETSKE zijn enorm professioneel. Dit hebben wij in het gehele proces duidelijk ervaren. TETSKE is een bedrijf dat kwaliteit levert en waarbij je je een soort van 'thuis' voelt. De lijntjes zijn enorm kort en ze staan altijd voor je klaar. Wij kijken terug op een geslaagde samenwerking en zullen TETSKE zeker aanraden!”