Krachtige
No-nonsense
communicatie

Gemeente Berkelland

Bekijk het magazine onder 'documenten'.

De Gemeente Berkelland heeft ons gevraagd om dit jaar het Achterhoek Pride magazine te verzorgen. Ze zijn dit jaar verkozen tot regenbooggemeente en willen in de pride-maand de inspirerende verhalen van mensen uit de Achterhoek in de schijnwerpers zetten. Het doel: de zichtbaarheid van de LHBTIQA+-community in onze regio vergroten.

Met een strakke deadline gingen we vol enthousiasme aan de slag. Binnen een maand hebben we een prachtig magazine gecreëerd dat de diversiteit van de LHBTIQA+-gemeenschap uitstraalt. Bij TETSKE hebben we alles voor onze rekening genomen: van het afnemen en uitwerken van interviews tot het ontwerpen van een kleurrijke vormgeving die de gemeenschap representeert.

“Wij hebben TETSKE gevraagd om namens de Gemeente Berkelland een boekje te maken naar aanleiding van de Achterhoek Pride. De hele maand juni vragen we met de Achterhoek Pride aandacht voor de LHBTIQA+-gemeenschap. Het boekje heeft dit thema, samen met een prachtige vormgeving, uitgedragen met onder meer interessante interviews, luister- en kijktips, een UITagenda en een woordenboek. We zijn heel blij met het resultaat!”, aldus Dieuwertje Kuiper van de Gemeente Berkelland.