Krachtige
No-nonsense
communicatie

TETSKE Teambuilding

TETSKE TEAMBUILDING

 

Team TETSKE groeit, dus het was tijd voor een dag die in het teken staat van teambuilding. Want als je groeit, wordt het teamgevoel steeds belangrijker. Ondanks corona konden we gelukkig -óók op gepaste afstand- toch dichter bij elkaar komen. Afgelopen maandag was het zo ver, en het was een groot succes; we praten je er graag over bij!

 

Interactieve lezing creatief schrijven

Maandagochtend om half 9 verscheen iedereen fris en fruitig op locatie. Na een rustige opstart met een kop koffie en thee stond Mandy Braakhekke van bureau ‘Dat Schrijf Ik’ met een interactieve presentatie klaar om ons meer te leren over creatief schrijven. We worden geacht om acht uur per dag creatief te zijn, en we kunnen je vertellen: dat is soms best lastig. Mandy liet ons vooral werken, want creatief schrijven leer je door te doen en niet alleen maar door te luisteren.  

 

De conclusie?

-       Acht mensen;

-       Acht keer dezelfde opdracht;

-       Acht totáál verschillende verhalen.

 

Het teamgevoel

De tweede activiteit doken we met het hele team dieper in de wereld van karaktereigenschappen en manieren van handelen. Met zijn achten rondom tafel beantwoordden we vragen van het spel ‘Open Hartig, de teameditie’. Welke goede voornemens kan jij bedenken voor je collega’s, wat waardeer je aan de persoon die rechts van je zit en wat zijn ieders kwaliteiten? Een inspirerende sessie waarin een stukje reflectie en zelfkennis aan te pas kwamen. We leerden niet alleen onze collega’s maar ook onszelf beter kennen. 

 

Strategische sessie met Susan Hofs

De toekomst; voor onze klanten zijn we er veel mee bezig, maar waar willen we zelf eigenlijk heen met TETSKE succesvol in beeld? Een goed toekomstplan geeft ons handvatten voor de koers die wij willen varen. De belangrijkste vraag: wat geeft ons energie? Het antwoord: dat verschilt voor iedereen. 

 

Vanuit daar konden we verder met de kracht van ons bureau. Ieder individueel, en daarna gezamenlijk kwamen de volgende 5 USP’s naar boven als sterktes:

-       Betrokken

-       Veelzijdig

-       Nuchter

-       Betrouwbaar

-       Snel schakelen

 

De strategische sessie duurde zo’n twee uur. Het waren twee uren waarin we een goede basis hebben gelegd die we de komende tijd verder uit kunnen werken. Het komende jaar zal je daar vast wat van voorbij zien komen. We weten welke kant we op willen, wat onze krachten zijn en waar we in willen (en moeten?) investeren.

 

Natúúrlijk een borrel

TETSKE is TETSKE niet als er afgesloten wordt met een borrel (lees, 7 Coca cola’s en Ice Tea, want er moest nog gereden worden). Benieuwd wat Tetske zelf vond van haar eerste georganiseerde teambuilding? “Ik vond dat het echt tijd was voor een teambuilding en ben erg blij hoe het uitgepakt heeft. Het doel was dat iedereen met meer kennis naar huis ging, en dat is zeker gelukt.” 

 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden