Krachtige
No-nonsense
communicatie
  • Succesvol in beeld creatief, krachtig en resultaatgericht

Happy new...

 

…kantoor! Of nou ja, niet helemaal nieuw natuurlijk. We blijven voorlopig nog gewoon op ons vertrouwde plekje aan de Nieuwstad zitten, maar met het nieuwe jaar dat voor de deur stond kon ons kantoor niet aan een grote opfrisbeurt ontkomen. Het thema? Urban ‘work’jungle.

 

En zo geschiedde! Jawel, maandagochtend waren Tetske en Koen hard in de weer om alle voorbereidingen te treffen. Bureaus eruit, computers naar de vergaderkamers en alle verfspullen klaarzetten, het was een workout op zich. Sportscholen dicht? Geen probleem hoor; ga een dagje je kantoor verbouwen en je voelt spieren waarvan je niet wist dat ze er waren. Dinsdag begon het echte feest, met 5 man sterk begonnen we aan een karwei dat toch nog groter was dan we hadden gedacht. Vooral als je normaalgesproken zo’n 8 uur achter een computer zit is 8 uur met een kwast of roller in je hand bést wel wennen. Maar; met de top 2000 op liep het op rolletjes ;-).

 

Na 3 dagen hard verven en reorganiseren straalt het kantoor meer rust uit en voelt het veel ruimtelijker aan. Het was aanpoten, want een nieuw jaar bij TETSKE betekent niet alleen een nieuw kantoor, maar ook nieuwe bureaus voor iedereen. Hadden we in onze ‘vakantie’ toch nog met deadlines te kampen! Je hoort het; het was weer een drukte van jewelste, maar wat zijn we blij met het eindresultaat. Productief 2022, here we come! Bekijk onderstaand in de Galerij een impressie van het nieuwe kantoor. Kom je snel langs om te kijken?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden