Krachtige
No-nonsense
communicatie

Blog van Anne

Deze week heb ik voor mijn opleiding communicatie een weekje meegelopen met het team van TETSKE Succesvol in beeld. Naast de opdrachten die ik vanuit de HAN heb meegekregen, ging deze week om het kennis maken met het werkveld van communicatie. De verscheidenheid aan projecten sprak mij enorm aan. Van het organiseren van events tot het beheren van sociale media en van het maken van een aftermovie tot verenigingsmanagement; TETSKE zorgt dat het allemaal succesvol in beeld komt. 

 

Tijdens de stageweek heb ik materiaal verzameld voor de analyse die ik op school ga maken over TETSKE. Hiervoor heb ik beelden gemaakt voor de video die ik ga maken en heb ik Tetske geïnterviewd over haar bedrijf, de geschiedenis ervan en de soorten projecten die lopen bij TETSKE. Om ook de praktijk te ontdekken, heb ik meegekeken bij lopende projecten. Donderdag ben ik met Tetske en Fleur meegegaan naar Enschede om te kijken bij een locatie voor een event en vrijdag ben ik met Tetske naar Deventer geweest voor opnames in een studio. Ik vond het erg leerzaam om te zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

 

Op het kantoor van TETSKE hangt een open en ontspannen sfeer. Tussen de middag wordt er gezellig met z’n allen geluncht en tussen het harde werken door wordt er ook gezellig gekletst.

Door een week mee te kijken bij een communicatiebureau heb ik een goed beeld gekregen van de projecten waar ik in de toekomst wellicht ook mee te maken kan krijgen. Ik wil team TETSKE bedanken voor de leuke en leerzame week!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden