Krachtige
No-nonsense
communicatie

Het team

Tetske Rouweler

Tetske Rouweler

Tetske is een echte ondernemer! Snel schakelen, altijd goede ideeën en vooral lekker praktisch.
Als spil in het web is Tetske met haar achtergrond een echte ondernemer. Al bijna 8 jaar geleden begon zij op eigen houtje haar bedrijf: Tetske: Fikst ‘t. Deze keuze kwam voor niemand uit de lucht vallen. Het ondernemen zit er vanaf jongs af aan in, het is er ten slotte één van Rouweler hè! Ze volgde de mbo-studie Marketing en Communicatie en later op Saxion Hogescholen in Enschede de opleiding Technische Bedrijfskunde. Na een aantal ‘loondienstjaren’ zette ze de stap naar de Kamer van Koophandel en was TETSKE het bedrijf een feit.

Tetske kan met behulp van haar grote netwerk relaties heel eenvoudig aan elkaar koppelen. Ideaal, want dan is er geen koude acquisitie nodig. Via, via komen wij aan onze klanten en werkzaamheden. Tetske weet wat er speelt bij alle opdrachten en collega’s. Tegenwoordig moet Tetske wel kunnen coördineren want er is gewoonweg te veel werk om het zelf op te pakken. Maar gelukkig is dit ook één van haar krachten. Verder is Tetske creatief, administratief en werkt graag volgens een planning. Ze is een echte bezige bij! Naast de verantwoordelijkheden van haar eigen bedrijf regelt ze ook nog alles voor Rouweler Verhuur en zet ze zich als vrijwilliger in voor het Staf- en Mijterweekend. Naast al deze bezigheden heeft Tetske ook een groot sociaal leven. Ze sponsort graag de lokale ondernemers; een lunch met haar moeder, een ijsje met vriend Koen & dochter Lena (3) en zoon Nemo (0) of een afhaalpizzaatje met vrienden.
Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag info@tetske.nl 06 13 100 239
Lotte Uenk

Lotte Uenk

Als het goed is, moet je het niet veranderen, is Lotte haar motto. Maar je moet er natuurlijk wel het beste uit halen!
Deze gezellige Achterhoekse dame woont samen met haar gezin en hond in Zelhem. Haar HBO studie Toeristisch en Recreatief Onderwijs in Breda ronde zij in 2016 succesvol af. Het leuke is dat Tetske en zij elkaar al járen kennen; ze is het nichtje van de vriend van Tetske, volg je het nog? ;-) Toen Lotte in 2018 bij TETSKE begon, hield zij zich in het begin vooral bezig met social media.

Als het goed is, moet je het niet veranderen, is haar motto. Maar je moet er natuurlijk wel het beste uit halen! In de loop van de jaren heeft ze zich bij TETSKE ontwikkeld tot chef-planning, logistiek overzicht houder, videomaker, duizendpoot en event organisator.

Er moet bij TETSKE altijd veel gefikst worden. Soms is dit productief maar vaak ook organisatorisch en plan technisch. Kortom, alles in goede banen leiden. En laat nou dát juist hetgeen zijn waar Lotte blij van wordt! Met haar passie voor plannen, zowel op het werk als privé, werkt ze het plan punctueel uit. Stap voor stap en heel gestructureerd gaat ze aan de slag.  Natuurlijk wel nadat ze alle details weet. Voor haar is het glas, hoe kan het als Achterhoekse ook anders, altijd half vol. Ze ziet nieuwe uitdagingen bedachtzaam maar met plezier en enthousiasme tegemoet. En dankzij haar directe karakter, weet je altijd waar je aan toe bent!

En zie je Lotte in het wild, buiten werktijd? Dan neemt ze graag de benen, létterlijk! Of het nu in het bos is of tijdens een citytrip; Lotte is altijd in voor een wandeling. En dan niet een karig blokje om. Nee ze gaat liever voor een flinke wandeling! Lotte; avontuurlijk met een snufje geschiedenis op z’n tijd. Maar thuis lekker een serie kijken op de bank vindt ze ook heerlijk.

 

 

Aanwezig: maandag, woensdag en donderdag lotte@tetske.nl 06 44 364 861
Judith van den Beld

Judith van den Beld

Judith is een echte 'kleurrijke creator'
Achter de altijd goed gemutste Judith schuilt een creatieve en professionele allround communicatiemedewerker. Na de middelbare school heeft ze de opleiding grafische vormgeving met vlag en wimpel behaald. Voordat Judith startte bij TETSKE is ze jarenlang werkzaam geweest als communicatiemedewerker in de uitzendbranche. Oh ja, daarvoor heeft ze ook nog een blauwe maandag als vormgever gewerkt bij een bedrijf dat reisgidsen uitbrengt.

Judith heeft van alle collega’s misschien wel het grootste aanpassingsvermogen. Wensen van de klant worden omgetoverd tot een creatieve en kleurrijke uiting naar wens. Een eventuele kritische noot kan zij probleemloos ombuigen tot een positieve aanpassing. Het liefst kruipt ze hele dagen achter de IMac om de tofste creaties te maken. Ze is zo’n stille kracht die niet graag op de voorgrond treedt, nooit iets te klagen heeft en gewoon lekker haar actielijst wegwerkt. Stiekem is Judith ook nog eens een hele leuke gastvrouw tijdens een event, spreekt ze af en toe een voiceover in en denkt ze mee in een leuke acties.

Wat je misschien nog niet weet over Judith? Ze is dol op Zweden, Schotland, speciaal biertjes, sushi en fotograferen. Stiekem droomt ze van wonen in een knus huisje aan een mooi meer in Zweden. Haar grootste geluk zijn vriend Martin, kids Lola (5) en Skip (2) en vooruit; hond Sjaak doet ook mee.

Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag judith@tetske.nl 06 17 323 491
Fleur Veeze - Hanning

Fleur Veeze - Hanning

Inmiddels mag Fleur zich officieel eventmanager noemen!
Iemand die het hoofd altijd koel houdt en één en al rust uitstraalt. Dat is typisch Fleur. Zo fijn, een collega die ervoor zorgt dat het altijd wel goed komt. Fleur brengt de Twentse nuchterheid in het team. Dat ze de hotelschool gedaan heeft zal niemand verrassen. Met haar dienstverlenende instelling staat ze altijd voor iedereen klaar en op kantoor maakt ze de lekkerste latte. Die drinkt ze trouwens zelf ook graag, elke dag vaste prik om 10 uur.

En wist je dat ze haar baan te danken heeft aan Donuts? Nee hoor, dat is gekheid. Fleur kwam een dag meekijken, maakte indruk en trakteerde ook nog eens op wat lekkers. Sindsdien is ze onderdeel van TETSKE. Haar werkzame leven begon bij de La Place en daarna maakte ze een zijstapje naar de Rabobank. Hier kwam ze erachter dat bij evenementenorganisatie haar kracht ligt. Inmiddels mag ze zich officieel eventmanager noemen! Zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is voor een evenement, dat is wat ze superleuk vindt om te doen. Fleur is trouwens iemand die van alles oppakt, of het nou de telefoon is of het maken van een video. Echt het type ‘’niet lullen maar poetsen’’. 


Haar roots liggen in Twente maar tegenwoordig kan ze lopend naar kantoor. Samen met haar man Tom en dochtertje Saar en new born zoontje Gijs woont Fleur in Lochem. In haar vrije tijd houdt ze van gezelligheid met vrienden en lekker eten en drinken. Ook wordt ze heel blij van skiën (en de apres ski), wintersport is sowieso geliefd bij het merendeel van de fiksers.

Aanwezig: maandag, woensdag en vrijdag fleur@tetske.nl 06 17 296 203
Renate Lensink

Renate Lensink

Renate is in het team de influencer als het gaat om een gezonde leefstijl

Vanaf begin 2021 maakt Renate deel uit van ons gezellige team. Maar vanaf dag één voelt het alsof ze er al jaren zit. Een succesvol afgeronde HTRO-opleiding bracht haar vele jaren in de hotelbranche en toeristische sector en een uitstap van acht jaar in het bankwezen, is ze nu bij TETSKE op haar plek met een veelzijdige functie.

Ze is een mooie aanvulling met haar makkelijke schrijfstijl en kritisch inhoudelijk blik. Op kantoor is ze een goed gezelschap en houdt ze van enige rust. Af en toe kan ze lekker geërgerd zuchten wat haar inlevingsvermogen goed weer geeft. Er komen daardoor nog mooiere eindproducten uit haar handen. Een opdracht waarbij je goed op de inhoud moet ingaan is Renate daarom op het lijf geschreven. 

Renate is een echte foodlover en bourgondiër. Bijna alle collega’s zijn aangestoken door haar gezonde leefstijl en zitten tegenwoordig allemaal aan de salade tijdens de lunch. Maar pas op hoor! Ze houdt zeker ook wel van een feestje met haar vrienden. Vergeet dan ook niet de goede wijn! Hoe ze dan zo strak eruit blijft zien? Nou probleemloos een rondje van 20 km hardlopen en ook nog een avondje bootcampen. Thuis in Zelhem heeft ze ook nog de handenvol aan haar zoons Cas en Finn.

Aanwezig: maandagochtend, dinsdagochtend, woensdag en donderdag renate@tetske.nl 06 100 709 61
Vera Weenink

Vera Weenink

Al is ze klein van stuk, haar inlevingsvermogen is groots! Als een ware kameleon 'blendt ze' in de wereld van de opdrachtgevers. Geïnteresseerd in jouw verhaal kruipt ze in de pen en zet op papier waar het om gaat! Aan de slag met het vertellen van een verhaal, dat is waar ze haar energie uit haalt. Zo schreef ze ons, eenmalig, haar Veerhaal en is ze vanaf nu onderdeel van team TETSKE. 

 

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Ze bekijkt het altijd van de positieve kant, vol húmor en af en toe een flauw (woord)grapje, met een gezonde Achterhoekse nuchterheid (al houdt ze ook wel van een wijntje ;-). 

 

Geboren en getogen in Lievelde, waar ze nog steeds woont, in het heerlijk rustig omgeven buitengebied. Waar ze ’s ochtends wordt begroet door de hertjes die om haar huisje lopen. 

 

Waar ze verder energie van krijgt? 

(Gezonde) recepten bereiden en proeven, zingen in een band met máár liefst 15 zangeressen; Fabulous Fifteen en vliegt ze letterlijk door de sportschool tijdens een Bungee fitness les. Maar zoekt ze ook graag de rust op tijdens een wandeling of met een goed boek.

Aanwezig: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag vera@tetske.nl 06-19697062
Anne Beumer

Anne Beumer

Door weer en wind komt Anne op de fiets naar kantoor! 

Dat kan natuurlijk niet anders als dochter van de fietsenmaker. Na haar fotografie opleiding in Ede heeft ze ervoor gekozen om haar ouders een tijdje te 'helpen' bij Goossens. Zoals ze zelf zegt; bleef ze daar een behoorlijk tijdje hangen. Na zeven jaar vond ze het tijd voor een nieuwe uitdaging en dat vond ze bij Tetske! Met haar ervaring in marketingcommunicatie is ook Anne een echte allrounder. Uiteraard als fotografe, maar ook voor social media, websites, vormgeving, video en andere communicatieklussen kan je bij Anne terecht.

Samen met haar hondje Pip woont ze in Laren. Anne is altijd te porren voor een feestje of spelletjesavond. Daarnaast houdt ze zichzelf graag bezig met sporten. Elk weekend is ze te vinden op de voetbalvelden van de Witkampers en verder wandelt, rent en fietst ze graag door het bos. En net als een groot deel van de fiksers staat Anne graag op de piste met haar snowboard. Met haar droge humor en rustige karakter is ze een zeer welkome aanvulling op het team!

Aanwezig: Maandag ochtend, dinsdag, woensdag, donderdag ochtend en vrijdag anne@tetske.nl 06 - 57 40 66 23
Koen Hiddink

Koen Hiddink

Onze enige echte alleskunner 

Niks meer ‘de vriend van’. Koen is natuurlijk vanaf het begin al betrokken bij TETSKE Succesvol in Beeld, maar sinds mei 2021 is hij écht semi-officieel in dienst. En blij dat we daarmee zijn! Koen kan namelijk alles. Met zijn technische achtergrond zorgt hij ervoor dat alles op het kantoor gesmeerd loopt. Van het in orde maken van facturen, het instellen van allerlei technische snufjes en het vervangen van het lichtplan. 

 

Máár! Vergis je niet: Koen doet niet alleen ‘lullige klusjes’, hij is een ware dronepiloot. Hij vliegt er wat uren af in de week: niet alleen in zijn vrije tijd, maar ook bij de evenementen zie je Koen met een afstandsbediening in zijn hand staan om de mooiste beelden te schieten. En dat heeft al aardig wat mooie video’s opgeleverd! 

 

Koen is geen Koen als hij alleen maar mag vliegen. Op de dagen dat hij niet werkt, trekt hij zijn motorpak uit de kast en rijdt hij het hele land door. Je kan hem wakker maken voor een lekker speciaalbiertje, al is het om vier-uur pas bier-uur natuurlijk… Samen met Tetske en dochter Lena geniet Koen van elke dag (maar de vrije dagen, die blijven het leukst).

Aanwezig: Flexibel aanwezig, sowieso iedere dinsdag. koen@tetske.nl 06-14392900
Benthe van Roessel

Benthe van Roessel

Deze vrolijke Content Creator is veel bezig met marketing en communicatie. Mocht je denken; Hé die ken ik, zou dat best kunnen! Ze is namelijk niet alleen bij ons bezig met de Marketing en Socials, maar doet dit ook voor haarzelf. Haar Instagram ziet er kleurrijk uit en ze heeft al heel wat volgers, zo sleept ze af en toe een leuke samenwerking binnen met een sieraad-, sport- en kledingbedrijf. Als Benthe op vakantie is, is ze hele dagen bezig met content maken op leuke plekken.

 

Wat Benthe het liefste doet in haar vrije tijd? Reizen, met vrienden en vriendinnen uit eten en op de zomerse dagen zit ze het liefst elke dag met een glaasje wijn te zonnen. Ze vindt het ook heerlijk om naar de sportschool te gaan, maar erheen fietsen geeft haar niet zoveel motivatie. Dit is dan ook de reden dat ze graag snel haar rijbewijs in de pocket heeft ;) 

 

Ze heeft haar studie Commercieel Business Management in twee jaar behaald en daarmee op 18-jarige leeftijd haar Mbo-diploma al binnen. Hier heeft ze veel geleerd over salesmanagement, marketingstrategieën en communicatie. Ze is een echte doorzetter en vindt het gevoel van een doel behalen het allerfijnst!

 

Aanwezig: Maandagmiddag, dinsdag, donderdag & vrijdag benthe@tetske.nl 06-20079666
Iris Winkel

Iris Winkel

Iris versterkt sinds dit jaar ons team voor vier dagen per week, en alsof dat nog niet genoeg is, is dit gezelligheidsdier in de weekenden nog een dag aan – de wat ons betreft verkeerde kant- van de bar te vinden. Maar ach, goed excuus voor ons als team om eens sfeer te proeven aan de goede kant van de bar daar in Hengelo (GLD). Win-win.

Als je contact met ons opneemt, is de kans groot dat je met Iris te maken krijgt! Ze is een echt bezig bijtje, súper nieuwsgierig en staat altijd open om nieuwe dingen te leren. Ze houdt zich binnen ons team namelijk echt met van alles bezig!

In haar vrije tijd is deze krachtpatser veel in de sportschool te vinden, stilzitten is sowieso iets wat niet in haar vocabulaire voorkomt. Zo staat ze regelmatig op, om tussen het werk door, (gezonde) snackjes te creëren, als ze dan toch even zit, zit ze vaak te lurken aan haar - twee liter fles – en die moet op vóór 17:00 uur. Iris is over het algemeen lekker nuchter, maar kan echt genieten van een goed speciaalbiertje en wijntje. Haar favoriet? Grimbergen blanche!
Aanwezig: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag iris@tetske.nl 06 51 48 07 93
Audrey Klein Holkenborg

Audrey Klein Holkenborg

Maak kennis met Audrey, een enthousiaste 17-jarige uit Borculo met een passie voor sociale interactie. Ze woont thuis met haar vader en moeder. Haar broer studeert inmiddels in Enschede. Momenteel stort ze zich op haar opleiding marketing en communicatie aan het ROC van Twente in Hengelo, terwijl ze sinds kort haar stage doorloopt bij TETSKE in Lochem.

 

De opleiding duurt drie jaar en hierna wil ze graag een vervolgopleiding volgen op het HBO en op kamers wonen. Gedurende deze 20 weken is haar doel helder: zoveel mogelijk leren en groeien. Naast haar stage heeft ze ook nog een bijbaantje bij de ALDI. Dit is niet haar droombaan voor later ;) maar wat ze later wel wil: dat is ze nu aan het uitzoeken. Haar trouwe metgezel is Boemel, een levendige Friese Stabij die haar hart steelt. Een leuk weetje is dat Audrey een zwak heeft voor Friesland. Haar moeder is opgegroeid in Friesland en dit betekent dat ze wel Fries kan verstaan maar niet kan spreken. Audrey is één keer buiten de EU op vakantie geweest. Ze is zeker van plan om nog meer van de wereld te ontdekken!

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag help@tetske.nl 0573 - 785 824