Krachtige
No-nonsense
communicatie
Tetske Rouweler

Tetske Rouweler

Tetske is een echte ondernemer! Snel schakelen, altijd goede ideeën en vooral lekker praktisch.
Als spil in het web is Tetske met haar achtergrond een echte ondernemer. Al bijna 8 jaar geleden begon zij op eigen houtje haar bedrijf: Tetske: Fikst ‘t. Deze keuze kwam voor niemand uit de lucht vallen. Het ondernemen zit er vanaf jongs af aan in, het is er ten slotte één van Rouweler hè! Ze volgde de mbo-studie Marketing en Communicatie en later op Saxion Hogescholen in Enschede de opleiding Technische Bedrijfskunde. Na een aantal ‘loondienstjaren’ zette ze de stap naar de Kamer van Koophandel en was TETSKE het bedrijf een feit.

Tetske kan met behulp van haar grote netwerk relaties heel eenvoudig aan elkaar koppelen. Ideaal, want dan is er geen koude acquisitie nodig. Via, via komen wij aan onze klanten en werkzaamheden. Tetske weet wat er speelt bij alle opdrachten en collega’s. Tegenwoordig moet Tetske wel kunnen coördineren want er is gewoonweg te veel werk om het zelf op te pakken. Maar gelukkig is dit ook één van haar krachten. Verder is Tetske creatief, administratief en werkt graag volgens een planning. Ze is een echte bezige bij! Naast de verantwoordelijkheden van haar eigen bedrijf regelt ze ook nog alles voor Rouweler Verhuur en zet ze zich als vrijwilliger in voor het Staf- en Mijterweekend. Naast al deze bezigheden heeft Tetske ook een groot sociaal leven. Ze sponsort graag de lokale ondernemers; een lunch met haar moeder, een ijsje met vriend Koen & dochter Lena (1) of een afhaalpizzaatje met vrienden.
Aanwezig: bijna altijd info@tetske.nl 06 13 100 239
Lotte Uenk

Lotte Uenk

Als het goed is, moet je het niet veranderen, is Lotte haar motto. Maar je moet er natuurlijk wel het beste uit halen!
Deze gezellige Achterhoekse dame woont samen met haar gezin en hond in Zelhem. Haar HBO studie Toeristisch en Recreatief Onderwijs in Breda ronde zij in 2016 succesvol af. Het leuke is dat Tetske en zij elkaar al járen kennen; ze is het nichtje van de vriend van Tetske, volg je het nog? ;-) Toen Lotte in 2018 bij TETSKE begon, hield zij zich in het begin vooral bezig met social media.

Als het goed is, moet je het niet veranderen, is haar motto. Maar je moet er natuurlijk wel het beste uit halen! In de loop van de jaren heeft ze zich bij TETSKE ontwikkeld tot chef-planning, logistiek overzicht houder, videomaker, duizendpoot en event organisator.

Er moet bij TETSKE altijd veel gefikst worden. Soms is dit productief maar vaak ook organisatorisch en plan technisch. Kortom, alles in goede banen leiden. En laat nou dát juist hetgeen zijn waar Lotte blij van wordt! Met haar passie voor plannen, zowel op het werk als privé, werkt ze het plan punctueel uit. Stap voor stap en heel gestructureerd gaat ze aan de slag.  Natuurlijk wel nadat ze alle details weet. Voor haar is het glas, hoe kan het als Achterhoekse ook anders, altijd half vol. Ze ziet nieuwe uitdagingen bedachtzaam maar met plezier en enthousiasme tegemoet. En dankzij haar directe karakter, weet je altijd waar je aan toe bent!

En zie je Lotte in het wild, buiten werktijd? Dan neemt ze graag de benen, létterlijk! Of het nu in het bos is of tijdens een citytrip; Lotte is altijd in voor een wandeling. En dan niet een karig blokje om. Nee ze gaat liever voor een flinke wandeling! Lotte; avontuurlijk met een snufje geschiedenis op z’n tijd. Maar thuis lekker een serie kijken op de bank vindt ze ook heerlijk.

 

 

Aanwezig: maandag, woensdag en donderdag maar nu even met verlof! lotte@tetske.nl 06 44 364 861
Judith van den Beld

Judith van den Beld

Door Judith worden de wensen van de klant omgetoverd tot een mooi ‘plaatje’
Achter de altijd goed gemutste Judith schuilt een creatieve en professionele allround communicatiemedewerker. Na de middelbare school heeft ze de opleiding grafische vormgeving met vlag en wimpel behaald. Voordat Judith startte bij TETSKE is ze jarenlang werkzaam geweest in de uitzendbranche als communicatiemedewerker. Oh ja daarvoor heeft ze ook nog een blauwe maandag gewerkt bij een bedrijf die vakanties verkoopt.

Judith heeft van alle collega’s misschien wel het grootste aanpassingsvermogen. Wensen van de klant worden omgetoverd tot een mooi ‘plaatje’. Een eventuele kritische noot kan zij probleemloos ombuigen tot een positieve aanpassing. Het liefst kruipt ze hele dagen achter de IMac om de tofste creaties te maken. Ze is zo’n stille kracht die niet graag op de voorgrond treedt, nooit iets te klagen heeft en gewoon lekker haar actielijst wegwerkt. Stiekem is Judith ook nog eens een hele leuke gastvrouw tijdens een event, maakt ze fijne social media berichten en denkt ze mee in een leuke actie.

Wat je misschien nog niet weet over Judith? Ze is dol op Schotland, speciaal biertjes, loempia’s en fotograferen. Haar grootste geluk zijn vriend Martin, kids Lola (3) en Skip (0) en vooruit hond Sjaak doet ook mee.

Aanwezig: maandag, dinsdag en vrijdag judith@tetske.nl 06 17 323 491
Fleur Veeze - Hanning

Fleur Veeze - Hanning

Inmiddels mag Fleur zich officieel eventmanager noemen!
Iemand die het hoofd altijd koel houdt en één en al rust uitstraalt. Dat is typisch Fleur. Zo fijn, een collega die ervoor zorgt dat het altijd wel goed komt. Fleur brengt de Twentse nuchterheid in het team. Dat ze de hotelschool gedaan heeft zal niemand verrassen. Met haar dienstverlenende instelling staat ze altijd voor iedereen klaar en op kantoor maakt ze de lekkerste latte. Die drinkt ze trouwens zelf ook graag, elke dag vaste prik om 10 uur.

 En wist je dat ze haar baan te danken heeft aan Donuts? Nee hoor, dat is gekheid. Fleur kwam een dag meekijken, maakte indruk en trakteerde ook nog eens op wat lekkers. Sindsdien is ze onderdeel van TETSKE. Haar werkzame leven begon bij de La Place en daarna maakte ze een zijstapje naar de Rabobank. Hier kwam ze erachter dat bij evenementenorganisatie haar kracht ligt. Inmiddels mag ze zich officieel eventmanager noemen! Zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is voor een evenement, dat is wat ze superleuk vindt om te doen. Fleur is trouwens iemand die van alles oppakt, of het nou de telefoon is of het maken van een video. Echt het type ‘’niet lullen maar poetsen’’. 


Haar roots liggen in Twente maar tegenwoordig kan ze lopend naar kantoor. Samen met haar man Tom en dochtertje Saar woont Fleur in Lochem. In haar vrije tijd houdt ze van gezelligheid met vrienden en lekker eten en drinken. Ook wordt ze heel blij van skiën (en de apres ski), wintersport is sowieso geliefd bij het merendeel van de fiksers.

Aanwezig: maandag, woensdag en donderdag fleur@tetske.nl 06 17 296 203
Marlie Nieuwenhuis - Horstman

Marlie Nieuwenhuis - Horstman

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet mag je Marlie altijd wakker maken

Fotografie is haar met de paplepel ingegoten, maar eigenlijk alles wat te maken heeft met creativiteit vindt Marlie leuk. Ja welke opleiding ga je dan doen? Uiteindelijk was de opleiding HBO Toegepaste Kunst en Techniek aan het Saxion te Enschede de plek waar ze zich helemaal thuis voelde. Hier is zij opgeleid tot een creatieve duizendpoot en kan ze met gemak eigen bedachte creaties werkelijkheid laten worden.

Met haar oog voor detail zorgt Marlie dat alles klopt. Of het nu gaat om een portretfoto, videomontage of de vormgeving van een advertentie, bij Marlie ben je er zeker van dat alles tot in de puntjes is geregeld. Marlie start altijd met een gedegen plan. Ze stemt met de klant af wat de vraag en verwachtingen zijn. En dan gaat ze vol enthousiasme van start, niets is haar te gek. Wil iets niet lukken? Geen probleem, ze bijt zich erin vast en zorgt dat het in orde komt. Voor een ‘goede slechte’ woordgrap ben je bij Marlie aan het juiste adres! Want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

 

Ook privé is Marlie gek op de details. Want ze geniet volop van de kleine dingen. Ze wordt blij van lekker freubelen en knutselen. Dus ook thuis stroomt de creativiteit nog volop door haar aderen. Naast haar fijne thuishaven in Borculo, waar ze woont met haar man en 2 dochters, is Marlie gek op het strand. Waar kan je haar voor wakker maken? Een uitgebreid ontbijtbuffet!

Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag marlie@tetske.nl 06 4081 2222
Renate Rikkers-Lensink

Renate Rikkers-Lensink

Renate is in het team de influencer als het gaat om een gezonde leefstijl

Vanaf begin 2021 maakt Renate deel uit van ons gezellige team. Maar vanaf dag één voelt het alsof ze er al jaren zit. Een succesvol afgeronde HTRO-opleiding bracht haar vele jaren in de hotelbranche en toeristische sector en een uitstap van acht jaar in het bankwezen, is ze nu bij TETSKE op haar plek met een veelzijdige functie.

Ze is een mooie aanvulling met haar makkelijke schrijfstijl en kritisch inhoudelijk blik. Op kantoor is ze een goed gezelschap en houdt ze van enige rust. Af en toe kan ze lekker geërgerd zuchten wat haar inlevingsvermogen goed weer geeft. Er komen daardoor nog mooiere eindproducten uit haar handen. Een opdracht waarbij je goed op de inhoud moet ingaan is Renate daarom op het lijf geschreven. 

Renate is een echte foodlover en bourgondiër. Bijna alle collega’s zijn aangestoken door haar gezonde leefstijl en zitten tegenwoordig allemaal aan de salade tijdens de lunch. Maar pas op hoor! Ze houdt zeker ook wel van een feestje met haar vrienden. Vergeet dan ook niet de goede wijn! Hoe ze dan zo strak eruit blijft zien? Nou probleemloos een rondje van 20 km hardlopen en ook nog een avondje bootcampen. Thuis in Zelhem heeft ze ook nog de handenvol aan haar zoons Cas (4) en Finn (8). Gelukkig hoeft ze dat niet alleen te doen want ze is al twee decennia heel gelukkig samen met haar man Dennis.

Aanwezig: dinsdag, woensdag en vrijdag renate@tetske.nl 06 100 709 61
Maarit Wilgenhof

Maarit Wilgenhof


Vormgever, tekstschrijver en communicatieadviseur in één...
Een open sollicitatie, een leuk gesprek en een ondertekend contract. Zo snel kan het gaan: sinds juli 2021 maakt Maarit deel uit van team TETSKE. Net klaar met haar studie Media, Informatie en Communicatie staat ze nog volledig in de startblokken. Een frisse wind op ons kantoor: of je Maarit nou een schrijfklus of een ontwerpklus geeft, ze wordt (tot nu toe ;)) overal blij van.

Elke werkdag komt ze lopend (alles voor die 10.000 stappen) naar kantoor, en opent ze vrolijk de deuren. Geen ochtendhumeur, maar gelijk de kakel los. Communiceren gaat haar op alle vlakken prima af. Met een kopje thee en een glas water leest ze de mail door. Speuren naar foutjes hoeft Maarit niet, daar heeft ze een speciaal oog voor. Ze krijgt jeuk van alles wat niet recht staat, en spelfouten worden direct aangepast. Lekker kritisch en oplettend!

 

Creatief is ze niet alleen op het werk, Maarit heeft ongeveer om de week een nieuwe hobby. Op maandag kan ze vertellen dat ze begonnen is met schilderen, en de week erna heeft ze een weer een muzikale uitspatting. Dat zegt veel over haar, ook in de werksfeer: ze vindt veel leuk, en probeert zonder problemen alles uit. 

 

Na het werk vindt ze momenteel haar rust in koken en bakken, vriendinnen, (rock)muziek, schilderen en wijn. Dat laatste doet ze overigens alleen in het weekend, anders zouden de ochtenden vast minder vrolijk zijn dan nu. 

Aanwezig: dinsdag t/m vrijdag maarit@tetske.nl 06-19697062
Koen Hiddink

Koen Hiddink

Onze enige echte alleskunner 

Niks meer ‘de vriend van’. Koen is natuurlijk vanaf het begin al betrokken bij TETSKE Succesvol in Beeld, maar sinds mei 2021 is hij écht semi-officieel in dienst. En blij dat we daarmee zijn! Koen kan namelijk alles. Met zijn technische achtergrond zorgt hij ervoor dat alles op het kantoor gesmeerd loopt. Van het in orde maken van facturen, het instellen van allerlei technische snufjes en het vervangen van het lichtplan. 

 

Máár! Vergis je niet: Koen doet niet alleen ‘lullige klusjes’, hij is een ware dronepiloot. Hij vliegt er wat uren af in de week: niet alleen in zijn vrije tijd, maar ook bij de evenementen zie je Koen met een afstandsbediening in zijn hand staan om de mooiste beelden te schieten. En dat heeft al aardig wat mooie video’s opgeleverd! 

 

Koen is geen Koen als hij alleen maar mag vliegen. Op de dagen dat hij niet werkt, trekt hij zijn motorpak uit de kast en rijdt hij het hele land door. Je kan hem wakker maken voor een lekker speciaalbiertje, al is het om vier-uur pas bier-uur natuurlijk… Samen met Tetske en dochter Lena geniet Koen van elke dag (maar de vrije dagen, die blijven het leukst).

Aanwezig: Flexibel aanwezig, sowieso iedere dinsdag. koen@tetske.nl 06-14392900