Krachtige
No-nonsense
communicatie

Nena Eggink-Keessen

Nena is een allrounder die geen dt’je over het hoofd ziet!

Het liefst heeft ze een lange to do lijst en een volle mailbox. Ze is een echte ‘anpakker’! Met haar kritische en creatieve blik komt ze altijd met verbeteringen of nieuwe ideeën.

Met haar man Dion, kinderen Noa (2) en Moos (0), hond Jip en twee kippen woont ze tegenover het bos in het groene Harfsen. Ze is een echte Bourgondiër: houdt van koken, lekker eten en speciaal biertjes. Een rondje hardlopen of even flink van zich af slaan tijdens een boksles: Nena sport graag in de buitenlucht. 

Direct na haar HBO-studie Communicatie begon ze voor zichzelf en werkte ze zes jaar lang als ZZP’er in de communicatiebranche. Ondertussen deed ze de opleiding Mediavormgeving aan het Grafisch Media Instituut in Amsterdam en de basisopleiding fotografie aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Ze heeft zich ontwikkeld tot een echte allrounder op het gebied van teksten, vormgeving en evenementen. Na de geboorte van zoon Moos werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Voor het eerst ‘een echte baan' met leuke collega’s, nieuwe opdrachtgevers, een gezellig kantoor en personeelsuitjes.