Krachtige
No-nonsense
communicatie
  • Succesvol in beeld creatief, krachtig en resultaatgericht

Marlie Horstman

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet mag je Marlie altijd wakker maken

Fotografie is haar met de paplepel ingegoten, maar eigenlijk alles wat te maken heeft met creativiteit vindt Marlie leuk. Ja welke opleiding ga je dan doen? Uiteindelijk was de opleiding HBO Toegepaste Kunst en Techniek aan het Saxion te Enschede de plek waar ze zich helemaal thuis voelde. Hier is zij opgeleid tot een creatieve duizendpoot en kan ze met gemak eigen bedachte creaties werkelijkheid laten worden.

Met haar oog voor detail zorgt Marlie dat alles klopt. Of het nu gaat om een portretfoto, videomontage of de vormgeving van een advertentie, bij Marlie ben je er zeker van dat alles tot in de puntjes is geregeld. Marlie start altijd met een gedegen plan. Ze stemt met de klant af wat de vraag en verwachtingen zijn. En dan gaat ze vol enthousiasme van start, niets is haar te gek. Wil iets niet lukken? Geen probleem, ze bijt zich erin vast en zorgt dat het in orde komt. Voor een ‘goede slechte’ woordgrap ben je bij Marlie aan het juiste adres! Want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

 

Ook privé is Marlie gek op de details. Want ze geniet volop van de kleine dingen. Ze wordt blij van lekker freubelen en knutselen. Dus ook thuis stroomt de creativiteit nog volop door haar aderen. Naast haar fijne thuishaven, waar ze woont met haar 2 dochters, is Marlie gek op het strand. Waar kan je haar voor wakker maken? Een uitgebreid ontbijtbuffet!