Krachtige
No-nonsense
communicatie
  • Succesvol in beeld creatief, krachtig en resultaatgericht

Maarit Wilgenhof


Vormgever, tekstschrijver en communicatieadviseur in één...
Een open sollicitatie, een leuk gesprek en een ondertekend contract. Zo snel kan het gaan: sinds juli 2021 maakt Maarit deel uit van team TETSKE. Net klaar met haar studie Media, Informatie en Communicatie staat ze nog volledig in de startblokken. Een frisse wind op ons kantoor: of je Maarit nou een schrijfklus of een ontwerpklus geeft, ze wordt (tot nu toe ;)) overal blij van.

Elke werkdag komt ze lopend (alles voor die 10.000 stappen) naar kantoor, en opent ze vrolijk de deuren. Geen ochtendhumeur, maar gelijk de kakel los. Communiceren gaat haar op alle vlakken prima af. Met een kopje thee en een glas water leest ze de mail door. Speuren naar foutjes hoeft Maarit niet, daar heeft ze een speciaal oog voor. Ze krijgt jeuk van alles wat niet recht staat, en spelfouten worden direct aangepast. Lekker kritisch en oplettend!

 

Creatief is ze niet alleen op het werk, Maarit heeft ongeveer om de week een nieuwe hobby. Op maandag kan ze vertellen dat ze begonnen is met schilderen, en de week erna heeft ze een weer een muzikale uitspatting. Dat zegt veel over haar, ook in de werksfeer: ze vindt veel leuk, en probeert zonder problemen alles uit. 

 

Na het werk vindt ze momenteel haar rust in koken en bakken, vriendinnen, (rock)muziek, schilderen en wijn. Dat laatste doet ze overigens alleen in het weekend, anders zouden de ochtenden vast minder vrolijk zijn dan nu.