Krachtige
No-nonsense
communicatie
  • Succesvol in beeld creatief, krachtig en resultaatgericht

Woningschouw

Tijdens ons kennismakingsgesprek was het snel duidelijk, jullie nuchterheid en duidelijke aanpak past ook goed bij ons”

Naast eigenaar Willem is mede-eigenaar Danny inmiddels ook hét gezicht van Woningschouw. Hij was enkele jaren geleden bij de kennismaking met TETSKE. Wij ondervroegen hem daarover en over de samenwerking tussen ons.

Kun je wat meer vertellen over wie je bent en wat je doet?
Mijn naam is Danny Nijland en ik werk sinds 2015 als accountmanager bij Woningschouw en Realax. Ik beheer het contact met de opdrachtgevers en makelaars, stel offertes op en ben actief op de werkvloer. Sinds dit jaar mag ik mijzelf mede-eigenaar noemen. Ook ben ik veel op pad om bij klanten bijvoorbeeld bouwkundig- of energieadvies te geven. Juist deze afwisseling in mijn werk vind ik zo ontzettend leuk. Ik heb recent de papieren gehaald voor het nieuwe energielabel, zodat ik ook op dit gebied weer up to date ben en onze klanten goed kan informeren.

 
Kun je kort vertellen wat jullie allemaal doen bij WoningSchouw en Realax?
Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij ons zelf experts noemen in het geven van bouwkundig advies- en keuringen. Onze gecertificeerde bouwkundige experts en energie-adviseurs keuren particuliere woningen of ander vastgoed. Naast de bouwkundige keuringen en energielabels, meten wij woningen in voor plattegronden die bijvoorbeeld worden gebruikt op Funda.

Sinds 2018 heeft WoningSchouw de organisatie Realax erbij overgenomen, zij sluiten aan bij de diensten die Woningschouw al had. Realax is er voor de makelaars en zijn gespecialiseerd in het maken van fotoreportages, videoreportages en 360° tours waarmee objecten extra opvallen op Funda en bij de potentiële kopers. Door deze samenwerking hebben we alles onder één dak!

Hoe is de samenwerking met TETSKE ontstaan?
Het contact is ontstaan via onze websitebouwer Derek van Altena. In 2019 hebben we contact met jullie gezocht omdat we een mooie website hadden maar we misten goede communicatie naar buiten. Wij waren echt van de oude stempel; we adverteerden via de krant en gebruikten facebook nog amateuristisch.  

Waarom hebben jullie toen gekozen voor TETSKE en niet voor een andere partij?
We hadden direct een goed gevoel tijdens het kennismakingsgesprek met Tetske en Lotte. Jullie hadden een duidelijk verhaal en een goede aanpak voor ogen. De nuchterheid van TETSKE past ook echt bij ons. Daarnaast gaven jullie ons de mogelijkheid met een klein abonnement te beginnen en vervolgens hebben we die diensten uit kunnen bereiden. Een leuke bijkomstigheid was ook dat jullie met allemaal vrouwen zijn. Dat geeft toch net even een andere dimensie.

Kun je aangeven wat jullie prettig vinden aan onze samenwerking?
We hebben korte lijnen met jullie doordat we één aanspreekpunt hebben. Zowel per app als per mail is jullie communicatie naar ons duidelijk. Jullie doen zelf de voorstellen en wij hoeven de inhoud alleen maar te controleren. Daardoor kan iets heel snel geplaatst worden. Het is voor ons fijn dat het initiatief bij jullie ligt, anders komen we er gewoonweg niet aan toe. Verder communiceren we onderling lekker laagdrempelig via een app groep, dat vinden wij erg prettig.

Wat is het meest bijgebleven wat jullie samen hebben gedaan met TETSKE?
Een tijdje geleden zijn jullie een keer mee geweest met onze collega Ronnie, hij deed toen een bouwkundige keuring. Hier hebben jullie een leuk filmpje van gemaakt waaruit heel goed blijkt wie we zijn en wat we doen. Jullie begrijpen als de beste wat de consument wil zien en weten precies hoe dit het beste via social media ingezet kan worden.