Krachtige
No-nonsense
communicatie
  • Succesvol in beeld creatief, krachtig en resultaatgericht

Veilig Thuis Noord Oost Gelderland

“We wilden een professionele aanpak en een eenduidige uitstraling in onze uitingen”

Voor Veilig Thuis Noord Oost Gelderland zorgt TETSKE voor de communicatie in de breedste zin van het woord. Wij regelen de nieuwsbrieven, de social media, website en andere uitingen zoals het jaarplan en een interactieve onlinepresentatie. Wij spraken directeur Azime Gülhan over de samenwerking.

 
Wie is Azime en wat doe je bij Veilig Thuis?
Mijn naam is Azime Gülhan en ben 54 jaar. Ik ben sinds vier jaar betrokken bij Stichting Veilig Thuis Noord Oost Gelderland. Bij deze mooie organisatie ben ik directeur/bestuurder. Stichting Veilig Thuis heeft een behoorlijke betekenis in de maatschappij van tegenwoordig. Wij hebben dagelijks te maken met de aanpak van huiselijk geweld, kindermishandeling, stalking, ouderen mishandeling, seksueel geweld en ga zo maar door. Wij proberen veiligheid te borgen voor kinderen en volwassenen die hulp nodig hebben. Onze organisatie telt in Noord Oost Gelderland 85 medewerkers. Velen van ons werken grotendeels in uitvoerende functies. Wij werken nauw samen met sociale wijkteams ziekenhuizen, huisartsen, scholen en politie. Onze visie is: “Iedereen heeft recht op een veilig thuis”. Ik ben ervoor verantwoordelijk dat deze mooie organisatie goed functioneert. Ook het onderhouden van de belangrijke relaties met onze netwerkpartners behoort tot mijn taken.


Hoe is de samenwerking ontstaan?
Nou eigenlijk gewoon via mond-tot-mondreclame! Samen met mijn collega Gerdien kwamen we tot de conclusie dat we een deel van onze communicatietaken uit handen moesten gaan geven. We wilden een professionele aanpak en een eenduidige uitstraling in onze uitingen. We besloten daarom een communicatiebureau in te schakelen. Gerdien is ook vrijwilliger, penningmeester bij Triathlon Holten en had goede ervaringen met jullie, dus dat contact was zo gelegd. Eind 2019 hebben we een gesprek gehad en de klik was er direct. Jullie snappen de cultuur van onze organisatie. Verder is jullie aanbod zo breed, dus we maakten meteen een plan van aanpak. Lekker concreet!


Wat vinden jullie prettig aan de samenwerking?
Het is heel fijn dat jullie goed bereikbaar zijn, snel reageren en heel toegankelijk zijn. Dat werkt bij elke opdracht weer zo prettig. Jullie proberen onze teksten en ideeën te vertalen naar “gewone” taal die begrijpelijk is voor iedereen. Dit is voor ons heel belangrijk, kijkend naar onze voornaamste doelgroep. De website wordt door een andere partij beheerd (Sitework) maar ook daar schakelen jullie snel en makkelijk mee. Voor ons heel fijn want wij hebben er zo geen werk mee. Is er vanuit Veilig Thuis een vraag of verzoek? We leggen het bij TETSKE neer en jullie regelen het. Of het nou door jullie zelf is of via jullie grote netwerk; het komt altijd goed. Het team van TETSKE is breed in te zetten en dat maakt jullie heel flexibel. En niet te vergeten jullie creativiteit natuurlijk!

Hoe zou je ons beschrijven bij een collega of zakelijke partner?
Als je opzoek bent naar een partij die met je meedenkt, waar je je vraag kan uitzetten en snel antwoord krijgt, aan je verwachting voldoet én creatief is; dan raad ik je TETSKE zeker aan.


Wat vonden jullie het leukste wat we tot nu toe samen hebben gedaan?
Wij zijn super blij met de interactieve Powerpoint presentatie die recent online is gezet! We maken er erg veel gebruik van en we kunnen dit gemakkelijk met een linkje delen met onze partners. Wij deden bij dit project het voorwerk, leverden de input aan en jullie zorgden ervoor dat het klopte, op de website kwam en er mooi uitziet. Andere projecten waren ons jaarplan en integriteitsbeleid, ook die zagen er top uit qua leesbaarheid en layout.