Krachtige
No-nonsense
communicatie

Nieuwe huisstijl

Op 1 juni 2021 lanceerden we onze nieuwe huisstijl. We zetten een streep door Tetske: Fikst ‘t, en gaan door met TETSKE succesvol in beeld. En dat is precies wat we doen: wij zetten jouw bedrijf succesvol in beeld. Dat deden we voorheen natuurlijk al, maar nu is het ook echt onze tagline. Het was nu natuurlijk wel belangrijk dat we ook onszelf succesvol in beeld gingen zetten, en laten wij nou net weten hoe we dat moeten doen.

 

EEN PROMOTOUR!

 

Een heuse promotour werd georganiseerd, en dus deden we een rondje Lochem en brachten doosjes rond die compleet in het teken stonden van onze nieuwe huisstijl. We brachten ze rond bij klanten en Lochemse ondernemers. Wat er in die doosjes zat? 

-       Het uitgebreide TETSKE-magazine waarin we in een klap vertellen wat we doen en hoe we dat doen;

-       Onze nieuwe visitekaartjes;

-       Een gave tas.

Nu werken we alweer een tijdje met onze nieuwe huisstijl en wát een vooruitgang is het op de vorige huisstijl. Een team dat zich continu professionaliseert, moet daar ook een passende huisstijl bij hebben. En met dit nieuwe logo en deze tagline, kunnen we weer een heel aantal jaren vooruit.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons magazine, en wil je er ook een ontvangen? Bel ons dan even (0573 – 78 58 24) of kom er eentje ophalen bij ons op kantoor! 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden